No items found.

17-5-2008 - De tweede midfondvlucht vanaf Pommeroeul


Gisteravond hebben we 30 weduwnaars ingekorfd voor de midfondvlucht vanaf het Belgische plaatsje Pommeroeul. Met het oog op de zeer ongunstige weersvoorspellingen was het een hele puzzel welke duiven er ingekorfd zouden moeten worden. Een puzzel waar we dus ook niet uitgekomen zijn waardoor op drie duiven na de hele vliegploeg is ingekorfd.

De duiven stonden er ook goed op en de verwachting onzerzijds is dat de duiven pas zondag gelost worden en dan wel bij goed weer. Als eerste getekende de NL05-292 met al vele kopprijzen. Tweede getekende de NL06-049 een doffer waar we eigenlijk altijd op kunnen rekenen.

Zaterdagmorgen, regen regen en nog eens regen en een negatief lossingsadvies. We zullen afwachten wat de verantwoordelijke mensen gaan doen. Wat mij betreft maar laten overstaan tot zondag en dat al op een vroeg tijdstip laten weten zodat iedereen zijn eigen invulling kan geven aan de zaterdag.

De verwachting is uitgekomen. De vlucht is uitgesteld naar zondag en daar zijn we echt blij mee! Waarom de blijdschap........omdat er een slechte vlucht mee voorkomen wordt en omdat de jaarlingen weer een vluchtje met een nacht extra mand voor de kiezen krijgen en dat is alleen maar ervaring. Hier komt nog bij de de weersvoorspellingen voor zondag goed zijn dus het kan een normale vlucht worden.

<<< Terug