No items found.

19-7-2007 - Een vreemde voorbereiding


De kop is veelzeggend. Ik kijk deze week vreemd aan tegen de voorbereiding van de jonge duiven op de derde vlucht vanuit Boxtel.

\r\n\r\nWe hebben regen, onweer, harde wind en tropische hitte gehad deze week! En ik vind dat het te zien is aan de duiven ook. Ze vreten anders dan anders, ze trainen anders dan anders. Niet dat het allemaal niks is of puur slecht nee dat kan ik niet zeggen maar toch ook niet zoals normaal.

\r\n\r\nWoensdag en donderdag de duiven nog even gelapt en in beide gevallen was de grote groep (uitgezonderd een enkeling) voor ons thuis.

\r\n\r\nAls ik dan tevens allemaal verhalen hoor van de zeer vele coli problemen die er momenteel nog zijn dan begin ik al bij het minste of geringste te twijfelen......

\r\n\r\nMaar goed zoals het nu lijkt gaan er 57 stuks de mand in voor Boxtel. Laten we hopen dat we fatsoenlijk duivenweer krijgen zodat de jonge duiven een eerlijke en vlotte kans krijgen om terug te keren. Mocht het extreem moeilijk worden dan voorspel ik nog een vreemde vlucht ook!

<<< Terug