4-7-2007 - In ieder geval inkorven voor Pithiviers


Slecht nieuws vanuit Frankrijk! Het kon wel eens heel moeilijk gaan worden voor de lossingen in Frankrijk. Komende donderdag wordt bekend of de drie dode zwanen die in Oost Frankrijk zijn gevonden aan het gevreesde virus zijn gestorven.

\r\n\r\nMocht dit inderdaad het geval zijn dan is de kans heel goed denkbaar dat de Franse grenzen op slot zullen gaan. Hoe het dan komt met de duiven die nu al onderweg zijn naar het zuiden van Frankrijk weet ik niet.

\r\n\r\nOnze vlucht Pithiviers zal dan zeker niet doorgaan. Las op teletekst dat mogelijke alternatieven worden gezocht in Duitsland. Een land waar het virus ook al is opgedoken, het wordt steeds gekker!

\r\n\r\nLaten we in ieder geval hopen dat we in Nederland verschoont blijven van het gevreesde virus. Kunnen we toch in ieder geval starten met de jonge duiven.

\r\n\r\nDe laatste berichtgeving geeft aan dat we in ieder geval gaan inkorven voor Pithiviers. Mocht blijken dat de Fransen het lossen toch gaan verbieden dan wordt er alsnog uitgeweken naar Duitsland. We zullen dan waarschijnlijk in Homburg of Baden-Baden uitkomen.

\r\n\r\nDuimen allemaal voor een goede afloop!!

<<< Terug