3-7-2007 - Al weer de laatste oude duivenvlucht en dan de jongen......


Op dit moment zijn we al weer bezig met de voorbereidingen voor de laatste oude duivenvlucht. Zoals de weersvoorspellingen er momenteel uitzien kunnen we een goed weekend tegemoet zien.

\r\n\r\nDe weduwnaars hebben de afgelopen weken aangetoond in goede doen te zijn dus maar hopen dat ze dit nog een weekje kunnen volhouden. Zoals het er nu naar uitziet gaan er 20 stuks mee naar Pithiviers, afstand 608 km.

\r\n\r\nGisteravond de jonge duiven voorzien van hun chipring. Totaal 63 hebben een chipring omgekregen. Helaas de afgelopen twee weken tijdens de oefenvluchten te veel verspeeld maar het is niet meer terug te draaien en deze ploeg zal het moeten doen.

\r\n\r\nDe jongen staan er volgens mij wel goed op en zijn op dit moment in een blakende gezondheid. Met iets beter en vooral droog weer op zaterdag moeten ze er maar een mooie vlucht van maken. Overigens fantastisch dat we de tweede vlucht wederom naar Heteren gaan. Enkele nakomers van de afgelopen dagen kunnen zo een weekje extra bijtanken.

<<< Terug