No items found.

10-6-2007 - Massale lossing in Orleans


Vanmorgen vroeg teletekst geraadpleegt en kunnen zien dat de duiven om 7.00 uur gelost zijn in Orleans. We hebben een vlucht dus! Wel een lossing samen met de afdelingen 7 t/m 10. Kunnen de duiven gelijk wennen aan de nationale vlucht vanaf Blois. Of we er met de west noordwesten wind blij mee moeten zijn is maar de vraag overigens.

Het weer in België is nog verre van goed als we de weerplaatjes van internet mogen geloven tenminste. Het kon nog wel eens een bijzonder lastige vlucht worden met grote verschillen in de aankomsten.

De voorspelling van 's morgens is uitgekomen. Een zeer moeizaam verlopen vlucht met uitermate grote verschillen in de aankomsten. Zelf beginnen we om 17.44 uur met een derde in de vereniging. Onze 1e getekende 02-670 heeft hiermee weer een kopprijs aan zijn toch al imposante erelijst toegevoegd. De snelheid van de 670 bedroeg 999mpm.

's Avonds in de club de punten er nog niet uit. We hadden er 5 van de 10 en maandagmorgen rond 7.00 uur melde nummer 6 zich en kort daarop nummer 7.

Het wordt weer hard werken om ze klaar te krijgen voor de komende vluchten.

<<< Terug